Siirry suoraan sisältöön

Baaritarjoilija Gastrobar Tisleeseen

Tisle on uusi, upea gastrobar Tampereen ytimessä, Tullintorin kauppakeskuksen yhteydessä, tapahtumien ja elävän elämän keskellä osoitteessa Tullikatu 6. Tisle on tunnelmallinen gastrobar, jossa ystävällinen palvelu, loistokkaat cocktailit ja rento, mutta laadukas ruoka kohtaavat. Meiltä löytyy kattava ja mielenkiintoinen valikoima eri tisleitä, gineistä pontikkaan, sekä paljon erilaisia oluita, siidereitä, viinejä ja alkoholittomia vaihtoehtoja.

Haemme asiakkaallemme upeaan Gastrobar Tisleeseen ammattitaitoista, innostunutta ja vastuullista baaritarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen. 


Emme vaadi kilometrien pituista ansioluetteloa, mutta työssä onnistumisen kannalta tärkeää olisi, että sinulla olisi jo aikaisempaa työkokemusta tarjoilijan työstä, sekä käsissäsi syntyy yleisimmät juomasekoitukset. Iloinen ja reipas asiakaspalvelu ovat sinulle sydämen asia. Tisleen työyhteisö on tiivis, välittävä ja sopivan rento. Täällä ei turhia jäykistellä, vaan tehdään töitä hyvällä fiiliksellä yhteen hiileen puhaltaen. Tisleessä jokainen saa olla oma itsensä ja täällä ammattitaitoasi arvostetaan aidosti. Toimit osana osaavaa tiimiämme, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Työaikasi sijoittuu n. klo 10-01 väliin pitäen sisällään lounas- sekä iltavuoroja. Työt alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


Jätä pikaisesti hakemuksesi Hae työpaikaa -painikkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Ahkera Crew:n Pilvi Helanterä, pilvi.helantera@ahkeracrew.fi


Ahkera Crew on maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti! Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.