Siirry suoraan sisältöön

Baarityöntekijä & tapahtumatarjoilija Tavara-asemalle

Tampereen Kulttuurikamari Oy avaa yli tuhannen hengen tapahtuma- ja konserttitalo Tavara-aseman kehittyvän asemanseudun ytimeen ja aivan Tullikamarin naapuriin. Historiallinen jugendrakennus tulee toimimaan lukuisien erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien näyttämönä – tule mukaan luomaan elämyksiä!

Haemme asiakkaallemme Tampereen Kulttuurikamari Oy:lle Tavara-asemalle  baarityöntekijöitä erilaisiin tapahtumiin ja konsertteihin.


Tavara-asemalla työ on monipuolista, vauhdikasta ja mukaansatempaavaa! Jokainen työpäivä on erilainen – täällä tehdää töitä hyvällä fiiliksellä ja luodaan tapahtumaelämyksiä yhteen hiileen puhaltaen. Tunnelmallinen Tavara-asema on ainutlaatuinen, ja ravintolatyöntekijänä olet eturivissä välittämässä tunnelmaa ja luomassa asiakkaan elämystä. Tärkeintä onkin innostunut asenne ja reipas ote työntekoon. Aluksi työtä on tarjolla keikkaluontoisesti, mutta sinulla on mahdollisuus tehdä lisätunteja mm. Tullikamarin Pakkahuoneella ja Klubilla, joiden toiminnasta Tampereen Kulttuurikamari Oy vastaa.

Tule luomaan uutta ja hyppää mukaan tammikuussa 2023 avattavan Tavara-aseman mahtavaan työyhteistöön! Tehdään yhdessä asiakkaille hienoja ja unohtumattomia elämyksiä erilaisten tapahtumien, juhlien ja tilaisuuksien sekä konserttien muodossa.


Ahkera Crew on maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti! Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.