Avoin työpaikka - Rekry

Ravintolapäällikkö – Gastrobar

Onko sinulla kyky ja halu luoda uutta ravintola-alalle?

Suomen ravintolapääkaupunki Tampere saa pian maukkaan lisäyksen tarjontaansa, kun asiakkaamme avaa keskustaan uuden gastrobarin. Etsimme ravintolapäällikköä, joka ymmärtää erinomaisen palvelun päälle ja saa johdettua sen myös tiimiinsä! Oletko juuri sinä etsimämme tyyppi?

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Ravintolapäällikön pesti on monipuolinen, minkä varmasti tiedätkin kokemuksesta, mutta muun muassa seuraavat asiat ovat arkipäivää.

  • Ravintolatoiminnan johtaminen ja kehittäminen
  • Henkilökunnan työnjohtaminen
  • Asiakaspalvelun kehittäminen
  • Ravintolan taloudellisen kehityksen seuraaminen, hankinnat, tilaukset jne. 
Mitä tarjoamme sinulle?
  • Vakituisen työsuhteen
  • Tilaisuuden vaikuttaa tiimisi rakentamiseen
  • Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ja rakentamassa uutta ravintolakonseptia
  • Tuen työllesi asiakaspalvelun kehityksen etulinjassa
  • Onnistumisen työkalut ja edellytykset menestykseen
Millä ominaisuuksilla pärjäät työssäsi?
  • Kyvyllä ideoida ja luoda uutta
  • Halulla kehittää työpaikkaasi ja organisointikyvyllä
  • Asiakkaiden tarpeiden ymmärryksellä
  • Sujuvilla henkilöjohtamisen yhteistyö- ja vuorovaikutuskyvyillä
  • Alan kokemuksella ja tietotaidolla, kuten juomatietoudella
  • Vastuunkantokyvyllä
  • Positiivisella meiningillä ja kyvyllä nähdä haasteet vain hidasteina

Sijainti? Tampereen ydinkeskusta

Palkkaus? Pohjana on TES – ravintolapäällikön palkka – kerro meille palkkatoiveesi.

Aloitusajankohta? Keväällä 2022

Hakemus? Kerro meille itsestäsi, työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Mikä motivoi sinua, miksi olet ravintola-alalla ja mitä haet? Laitahan vielä mukaan yllä mainittu palkkatoive.

Epäröitkö? Me tunnemme ravintola-alan ja tekijät, joten ole oma itsesi ja soita meille jos arveluttaa!

 

Laita viesti

rp-rekry@ahkeracrew.fi

Soita

044 546 7733