Työpaikka:Ravintola Bufferi
Sijainti:Pirkkala ja Nokia
Ajankohta:Kesäkausi 2022
Hakuaika:16.2 – 18.3.2022

Hyppää mukaan Ravintola Bufferin timanttiseen kesätiimiin!

Bufferi on helppo kiteyttää – laadukasta ruokaa ja leppoisaa palvelua, rennossa ilmapiirissä kuvankauniilla paikoilla. Herkkuja vitriinistä, maukas ja monipuolinen lounas vai reippaampi annos À la carte -listaltamme? Meillä on jokaiselle jotain! Käytämme aina ensisijaisesti lähituottajien raaka-aineita ja ruoan valmistuksessa uskomme vahvasti käsityöhön.

Haemme asiakkaallemme Ravintola Bufferille Nokialle ja Pirkkalaan kahvilatyöntekijöitä kesäkaudelle 2022. Täällä tehdään duunia hyvällä fiiliksellä ja jokainen saa olla ihana oma itsensä, be you ❤️

Työtehtävät ovat monipuolisia ja innostavia. Työpäivääsi kuuluu mm. kahvilan erilaiset työtehtävät sekä lounas ja à la carte ruokien tarjoilua. Työtä tehdään pääosin tiimissä, mutta sinun tulisi pystyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Bufferilla puhalletaan yhteen hiileen ja tuetaan kollegaa tarpeen mukaan. Kahvilatyöntekijän saappaat täyttää reippaalla ja iloisella asiakaspalvelu-asenteella, hymyllä, tekemisen meiningillä ja halulla oppia uutta. Työssä onnistut parhaiten mikäli et pelkää kiireettä ja sinulla on jo hieman aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta. Työt alkaa sopimuksen mukaan huhtikuun puolessa välissä jatkuen aina syyskuun loppuun. Mahdollisuus myös lyhyempäänkin pestiin. Tarjoamme sinulle täydet työtunnit ja palkkauksen osaamisesi mukaan.

Nappaa siis tästä itsellesi huikea kesätyö upeassa miljöössä. Lähde kokemaan vilkas ja mukaansa tempaava sesonkityö hyvässä porukassa. Jätä pikaisesti hakemuksesi Hae työpaikaa -painikkeen kautta. Paikat täytetään heti sopivan löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Ahkera Crew:n Pilvi Helanterä pilvi.helantera@ahkeracrew.fi

Ahkera Crew on uusi maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti! Ahkera Crewn arvoihin kuuluu: arvostus, reiluus, tasa-arvoisuus, luotettavuus, vastuullisuus sekä ihmisläheisyys. Kannamme arvojamme ylpeänä ja toimimme näiden mukaisesti. Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.