Siirry suoraan sisältöön

KEITTIÖN & RUOKATUOTTEEN MESTARI Ravintola Bufferiin

Oletko kyllästynyt pyörittämään samaa lounaslistaa vuodesta toiseen, tekemään ruokaa tiukoissa raameissa annoskorttien mukaisesti tai eikö omat ideat ja visiot pääse esiin työssäsi? Ei hätää, tässä voisi olla ratkaisu juuri sinulle!

Haemme asiakkaallemme Ravintola Bufferiin vakituiseen työsuhteeseen KEITTIÖN JA RUOKATUOTTEEN MESTARIA. Tässä työssä saat vastuuta, pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan eri konseptien ruokatuotteita yhdessä tiimisi kanssa. Työ Bufferissa on monipuolista, antoisaa ja täällä ammattitaitoasi aidosti arvostetaan. Bufferissa tehdään töitä hyvällä fiiliksellä ja rakastetaan hyvää sekä laadukasta ruokaa.

Bufferin palveluihin kuuluu mm. tasokkaat lounaat, catering-palvelut, kahvila ja delituotteet sekä uuden Easy Bistro välipala-automaatin tuotteistus ja kehitys.

Työssä onnistut parhaiten, jos sisälläsi asuu pieni visionääri, arvostat työn monipuolisuutta sekä vapaita käsiä. Osaat ja haluat tehdä maistuvaa ruokaa ja uskot siihen, että porukassa on voimaa. Mestari osallistuu myös itse päivittäiseen työhön kauhan varressa ja ohjaa omalla työllään tiimin parhaisiin mahdollisiin suorituksiin.

Bufferi on helppo kiteyttää – laadukasta ruokaa ja leppoisaa palvelua, rennossa ilmapiirissä kuvankauniilla paikoilla. Herkkuja vitriinistä, maukas ja monipuolinen lounas vai reippaampi annos À la carte -listaltamme? Meillä on jokaiselle jotain! Käytämme aina ensisijaisesti lähituottajien raaka-aineita ja ruoan valmistuksessa uskomme vahvasti käsityöhön.

Valittu henkilö siirtyy suoraan Bufferin palkkalistoille ja palkkaus sopimuksen mukaan!
Rekrytointia hoitaa Ahkera Crew ja lisätietoja tehtävästä antaa Pilvi Helanterä pilvi.helantera@ahkeracrew.fi. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Ahkera Crew on uusi maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti! Ahkera Crewn arvoihin kuuluu: arvostus, reiluus, tasa-arvoisuus, luotettavuus, vastuullisuus sekä ihmisläheisyys. Kannamme arvojamme ylpeänä ja toimimme näiden mukaisesti. Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.