Työpaikka:Brocco Catering
Sijainti:Tampere
Ajankohta:Kesäkausi 2022
Hakuaika:16.2 – 18.3.2022

Brocco Cateringin tavoitteenamme on tuoda uudenlainen suunta catering alalle. Jotain missä voi olla perinteitä kunnioittava, olematta perinteinen – risteyttää vanhaa ja uutta sekä luoda vahvoja kokemuksia ja kokonaisuuksia heittäytyen ja huomioiden. Brocco on täynnä elämyksiä ja ennen kaikkea maistuvaa ja laadukasta ruokaa.

Haemme asiakkaallemme Brocco Cateringille kokkia kesälle 2022! 

Nyt on siis upea mahdollisuus päästä mukaan mielenkiintoiseen työympäristöön ja erilaisiin työtehtäviin. Työpäiviisi voi kuulua mm. erilaiset catering tapahtumat, terassi-keittiössä työskentely ja lounaan valmistaminen. Broccolla ei turhia jäykistellä, vaan tehdään töitä hyvällä fiiliksellä. Täällä arvostetaan työntekijää ja annetaan tarpeen mukaan vastuuta. Broccon matkassa pääset siis varmasti kasvattamaan myös omaa ammattiosaamista. Tarjoamme sinulle kesäkaudelle täydet työtunnit ja palkan sopimuksen mukaan. Odotamme hakijalta aikaisempaa työkokemusta kokin työstä sekä intoa ja rakkautta ruokaan! Psst..👂Tiesitkö, että Brocco Catering hoitaa Tullikamarin lounaan ja artistien ruokailut. Hyvänä työsuhde-etuna voisi olla, että saatat päästä tapaamaan maailmanluokan artisteja kokkailun ohella.

Mikäli työ voisi olla juuri sinulle sopiva jätäthän hakemuksen pikaisesti Hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Ahkera Crew Pilvi Helanterä, pilvi.helantera@ahkeracrew.fi

Ahkera Crew on uusi maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti! Ahkera Crewn arvoihin kuuluu: arvostus, reiluus, tasa-arvoisuus, luotettavuus, vastuullisuus sekä ihmisläheisyys. Kannamme arvojamme ylpeänä ja toimimme näiden mukaisesti. Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.