Siirry suoraan sisältöön

Kokki Gastrobar Tisleeseen

Tisle on tunnelmallinen gastrobar, jossa ystävällinen palvelu, loistokkaat cocktailit ja rento, mutta laadukas ruoka kohtaavat. Tisleen keittiö loihtii pohjoismaisista ja paikallisista raaka-aineista herkut pienempään ja suurempaan nälkään.

Haemme asiakkaallemme upeaan Gastrobar Tisleeseen ammattitaitoista, innostunutta ja vastuullista kokkia vakituiseen työsuhteeseen. 


Emme vaadi kilometrien pituista ansioluetteloa, mutta työssä onnistumisen kannalta tärkeää olisi, että sinulla olisi jo aikaisempaa työkokemusta keittiössä työskentelystä. Tisleen työyhteisö on tiivis, välittävä ja sopivan rento. Täällä ei turhia jäykistellä, vaan tehdään töitä hyvällä fiiliksellä yhteen hiileen puhaltaen. Tisleessä jokainen saa olla oma itsensä ja täällä ammattitaitoasi arvostetaan aidosti.


Vastaat kokin monipuolisista tehtävistä ja valmistat maistuvaa lounasruokaa ja ala-cartea sekä huolehdit raaka-aineiden vastuullisesta käytöstä. Olethan palvelualtis, idearikas ja innokas alan ammattilainen, jonka intohimona on valmistaa maistuvaa ruokaa isolla sydämellä. Toimit osana osaavaa tiimiämme, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat organisoida työt tehokkaasti. 


Työt alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. 
Jätä pikaisesti hakemuksesi Hae työpaikaa -painikkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Ahkera Crew:n Pilvi Helanterä, pilvi.helantera@ahkeracrew.fi Ahkera Crew on maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti! Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.