Siirry suoraan sisältöön

Ahkera

Kokki Hotel & Spa Resort Järvisydämeen

Tämä aistien paratiisi Saimaan rannalla hakee vahvistusta heidän ammattitaitoiseen tiimiinsä.

Haemme asiakkaallemme KOKKIA Nature Hotel & Spa Resort Järvisydämeen Rantasalmelle, Saimaan rannalle.

Työssä saat monipuolisen mahdollisuuden olla rakentamassa uniikkia palvelukokemusta ja elämyksiä mahtavissa puitteissa. Järvisydän tarjoaa asiakkailleen upeita erilaisia ravintolaelämyksiä kotakeittiöstä aina monen ruokalajin ilallisiin. Käsityö ja kunnioitus raaka-aineita kohtaan on tekemisen ytimessä. Tarjoamme elämyksellisen ja vuoden aikojen mukaan vaihtuvan työympäristön, joka tarjoaa myös runsaasti aktiviteetteja vapaa-ajan viettämiseen. Järvisydämen työyhteisö on lämminhenkinen ja mukava. Heillä töitä tehdään yhteen hiileen puhaltaen ja kollegaa tukien.​ Hakijalta edellytämme alan koulutusta, sekä työkokemusta ravintolan keittiöstä. 

Odotamme sinulta myös:

  • Haluat kehittyä ja edetä urallasi, sekä vastuun kantamista.
  • Sinulla on hyvä työmoraali ja olet tarkka yksityiskohdista.
  • Olet joustava, oma-aloitteinen ja tilannetajuinen.

Lue ja ihastu yritykseen lisää: https://www.jarvisydan.com

Jätä hakemuksesi Hae työpaikkaa -painikkeen kautta tai lähetä avoin hakemuksesi cv:n kera pilvi.helantera@ahkeracrew.fi, niin palaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Ahkera Crew on maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti! Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste.