Siirry suoraan sisältöön

Kokki Ravintola Bufferiin

Työpaikka:Ravintola Bufferi
Sijainti:Pirkkala ja Nokia
Ajankohta:Syksy 2022-
Hakuaika:8.9-8.10.2022

Hyppää mukaan Ravintola Bufferin timanttiseen tiimiin!

Bufferi on helppo kiteyttää – laadukasta ruokaa ja leppoisaa palvelua, rennossa ilmapiirissä kuvankauniilla paikoilla. Herkkuja vitriinistä, maukas ja monipuolinen lounas vai reippaampi annos À la carte -listaltamme? Meillä on jokaiselle jotain! Käytämme aina ensisijaisesti lähituottajien raaka-aineita ja ruoan valmistuksessa uskomme vahvasti käsityöhön.

Haemme asiakkaallemme Ravintola Bufferille Nokialle ja Pirkkalaan kokkia. Täällä tehdään duunia hyvällä fiiliksellä ja jokainen saa olla ihana oma itsensä, be you ❤️

Työtehtävät ovat monipuolisia ja innostavia. Työpäivääsi kuuluu mm. lounaan, à la carten ja deli-tuotteiden valmistus. Työtä tehdään pääosin tiimissä, mutta sinun tulisi pystyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Bufferilla puhalletaan yhteen hiileen ja tuetaan kollegaa tarpeen mukaan. Kokin saappaat täyttää reippaalla ja iloisella asenteella, tahdolla ja osaamisella tehdä hyvää ja maistuvaa ruokaa minkä vierellä voi seistä ylpeänä! Työssä onnistut parhaiten mikäli et pelkää kiireettä ja sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta kokin työstä. Työt alkaa sopimuksen mukaan jatkuen aina syyskuun 2023 loppuun. Mahdollisuus myös lyhyempään tai pidempäänkin pestiin. Tarjoamme sinulle täydet työtunnit ja palkkauksen osaamisesi mukaan.

Jätä pikaisesti hakemuksesi Hae työpaikaa -painikkeen kautta. Paikat täytetään heti sopivan löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Ahkera Crew:n Pilvi Helanterä pilvi.helantera@ahkeracrew.fi

Ahkera Crew on maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti! Ahkera Crewn arvoihin kuuluu: arvostus, reiluus, tasa-arvoisuus, luotettavuus, vastuullisuus sekä ihmisläheisyys. Kannamme arvojamme ylpeänä ja toimimme näiden mukaisesti. Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.