Ravintola Maranga tarjoaa autenttisia makuja halki Etelä- Euroopan, pääpainonaan Kreikka ja Espanja. Viinin seuraksi voi helposti tilata pöydän notkumaan makunystyröitä herätteleviä pintxoja tai kaupungin parasta kanagyrosta. Jaettavat paellat sopivat hyvin myös illanviettoon viinien maistelun lomassa. Olitpa sitten vegaani tai lihanystävä, löydät varmasti lempiannoksesi keittiömestarimme loihtimasta menusta!

Etsimme asiakkaallemme Ravintola Marangaan kahta kokkia. Toiselle tarjolla täydet työtunnit ja toiselle n. 60h/3vko. Kumpi palvelisi sinua paremmin? Emme vaadi kilometrien pituista ansioluetteloa, mutta työssä onnistumisen kannalta tärkeää olisi, että sinulla olisi jo aikaisempaa työkokemusta keittiössä työskentelystä. Marangan työyhteisö on tiivis, välittävä ja sopivan rempseä. Täällä ei turhia jäykistellä, vaan tehdään töitä hyvällä fiiliksellä yhteen hiileen puhaltaen. Marangassa jokainen saa olla oma itsensä sekä ammattitaitoasi arvostetaan aidosti. Tässä työssä pääset loihtimaan makuhermoja hyväileviä tuotteita laadukkaista raaka-aineista. Näiden annoksien rinnalla jokainen kokki voi seistä ylpeänä!


Tarjoamme sinulle upean työpaikan missä pääset kehittämään osaamistasi, hyvän määrän työtunteja, timanttisen työporukan sekä kilpailukykyisen palkkauksen! Kuulostaa hyvältä, eikö? Toimi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Jätä hakemuksesi Hae työpaikaa -painikkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Ahkera Crewn Pilvi Helanterä pilvi.helantera@ahkeracrew.fi

Ahkera Crew on maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti! Ahkera Crewn arvoihin kuuluu: arvostus, reiluus, tasa-arvoisuus, luotettavuus, vastuullisuus sekä ihmisläheisyys. Kannamme arvojamme ylpeänä ja toimimme näiden mukaisesti. Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.