Trattoria don Franco on Tuomiokirkonkadun kävelykadun varrelle avattu rento ruoka- ja seurusteluravintola, josta saat alkuperäiseen napolilaiseen tapaan paistettua pizzaa ja muita italialaisia herkkuja. Juomaksi cocktail-annoksia, lasillinen italialaista viiniä tai olutta. Hanatuotteena Angelo Poretti suoraan Italiasta.

Haukkaa pala Italiaa ja hyppää mukaan Don Francon mahtavaan työtiimiin. Tällä jokainen pizza valmistetaan laadukkaasti aitoon napolilaiseen tyyliin. Etsimme asiakkaallemme Don Francoon pizzakokkia 60h/3vko sopimuksella. Työssä onnistut parhaiten, jos sinulla on jo ainakin hieman aikaisempaa työkokemusta keittiössä työskentelystä. Aikaisempi kokemus pizzan valmistamisesta katsotaan eduksi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla vielä valmis pizzamestari, me teemme sinusta sellaisen. Ohjaamme ja opastamme sinulle työn salat & taidot. Tärkeintä on tahto oppia uutta ja aito mielenkiinto työtä kohtaan.

Tule siis mukaan huippu jengiin, odotamme jo sinua! 

Jätäthän hakemuksesi Hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Ahkera Crewn Pilvi Helanterä pilvi.helantera@ahkeracrew.fi.

Ahkera Crew on maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti! Ahkera Crewn arvoihin kuuluu: arvostus, reiluus, tasa-arvoisuus, luotettavuus, vastuullisuus sekä ihmisläheisyys. Kannamme arvojamme ylpeänä ja toimimme näiden mukaisesti. Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.