Siirry suoraan sisältöön

Ravintolapäällikkö Slicemongersiin

Slicemonger on Jukka Salmisen “passion project” joka syntyi puolivahingossa Skotlannissa Jukan työskennellessä Ooni Pizza Ovens – yrityksen Senior Content Managerina. Oonilla Jukka pääsi tapaamaan maailman pizzaskenen kermaa mm. Roomassa ja New Yorkissa. Suomeen paluun jälkeen vuonna 2019 syntyi Slicemonger.

Slicemonger on ehtinyt muutaman vuoden aikana pyöritellä pizzaa mitä erilaisimmissa paikoissa. Takana on pop up pizzerioita, Suomen ensimmäinen vähittäiskaupassa myyty Pizza Kit, erilaista pizzaan liittyvää sisältöa mm. reseptiikkaa K-Ruoka sivustolle, Laukontorin Slice Shop Food Truck, Parempaa pizzaa kotona -kirja sekä Suomen ensimmäinen Pizza podcast. Nyt syksyllä 2022 Slicemonger avaa odotetun kivijalkapizzerian Tampereen Kalevaan.

Etsimme ravintolaan vakituista, kokoaikaista ravintolapäällikköä.

Kalevaan kohoava ravintola on lajissaan ainutlaatuinen Suomessa. Vaikka Slicemonger pohjaa aitoon italialaiseen pizzaperinteeseen, nousee Kalevaan pala jenkkiläistä pizzakulttuuria. Lisämausteena rrrento manselainen meininki.

Tarjolla loistava tilaisuus päästä yhdessä tiimimme kanssa rakentamaan Mansen rapeinta pizzapaikkaa. Haemme joukkoomme ammattilaista, jolla on kokemusta esihenkilötehtävistä ja monipuolisesta ravintolan operatiivisesta tekemisestä sekä näkemystä että intoa olla mukana luomassa uudenlaista pizzakonseptia.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla ei mene jauhot suuhun haastavammassakaan tilanteessa ja osaat nostattaa sekä yhteishenkeä että taikinaa. Lisäpisteitä saat intohimoisesta suhtautumisesta pizzaan, mutta luotamme että se tulee viimeistään tehtävän myötä. Työt alkavat elokuussa 2022.

Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Rekrytointia hoitaa Ahkera Crew, mutta valittu henkilö siirtyy suoraan Slicemongerin omille palkkalistoille.

Jätäthän hakemuksesi Hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Ahkera Crewn Pilvi Helanterä pilvi.helantera@ahkeracrew.fi.

Ahkera Crew on maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti! Ahkera Crewn arvoihin kuuluu: arvostus, reiluus, tasa-arvoisuus, luotettavuus, vastuullisuus sekä ihmisläheisyys. Kannamme arvojamme ylpeänä ja toimimme näiden mukaisesti. Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.