Ravintola Maranga tarjoaa autenttisia makuja halki Etelä- Euroopan, pääpainonaan Kreikka ja Espanja. Viinin seuraksi voi helposti tilata pöydän notkumaan makunystyröitä herätteleviä pintxoja tai kaupungin parasta kanagyrosta. Jaettavat paellat sopivat hyvin myös illanviettoon viinien maistelun lomassa. Olitpa sitten vegaani tai lihanystävä, löydät varmasti lempiannoksesi keittiömestarimme loihtimasta menusta!

Sykkiikö sydämesi Välimeren makumaailmalle ja hyvälle asiakaspalvelulle ❤️

Etsimme asiakkaallemme Ravintola Marangaan tarjoilijaa 60h/3vko sopimuksella. Emme vaadi kilometrien pituista ansioluetteloa, mutta työssä onnistumisen kannalta tärkeää olisi, että sinulla olisi jo aikaisempaa työkokemusta ravintolassa työskentelystä. Nautit asiakaspalvelusta ja haluat luoda asiakkaille unohtumattomia ravintola elämyksiä. 
Marangan työyhteisö on tiivis, välittävä ja sopivan rempseä. Täällä ei turhia jäykistellä, vaan tehdään töitä hyvällä fiiliksellä yhteen hiileen puhaltaen. Marangassa jokainen saa olla oma itsensä sekä ammattitaitoasi arvostetaan aidosti.
Tarjoamme sinulle upean työpaikan missä pääset kehittämään osaamistasi, hyvän määrän työtunteja, timanttisen työporukan sekä kilpailukykyisen palkkauksen! Kuulostaa hyvältä, eikö? Toimi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Jätä hakemuksesi Hae työpaikaa -painikkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Ahkera Crewn Pilvi Helanterä pilvi.helantera@ahkeracrew.fi

Ahkera Crew on maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti! Ahkera Crewn arvoihin kuuluu: arvostus, reiluus, tasa-arvoisuus, luotettavuus, vastuullisuus sekä ihmisläheisyys. Kannamme arvojamme ylpeänä ja toimimme näiden mukaisesti. Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.