Etsimme asiakkaallemme Tullin Ravintoloille tarjoilijaa UUTEEN huhtikuussa avattavaan gastrobariin Tampereen ytimeen!

Vastaat ruoka- ja juomatuotteiden tarjoilusta, asiakkaiden viihtyvyydestä ja tuot omalla ihastuttavalla persoonallasi iloa ja valoa niin asiakkaille, kuin työkavereillekin. Meillä saa olla oma itsensä ❤️ Täällä panostetaan hyvään ja rentoon palveluun. Jäykistely ei kuulu tähän konseptiin.
Ruokatuotteet ovat laadukkaita ja ennen kaikkea maistuvia, joten voit seistä ylpeänä näiden rinnalla. Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla jo valmiiksi hiottu timantti. Me kyllä ohjaamme ja opetamme! Tärkeintä on aito kiinnostus työhön ja halu oppia. Työssä onnistut parhaiten mikäli et pelkää kiirettä, asiakaspalvelu on sinulla verissä ja haluat luoda asiakkaille unohtumattomia ravintolaelämyksiä. Työn alkaessa sinulla tulisi olla kunnossa hygieniapassi, anniskelupassi sekä elintar­vi­ke­työn­tekijän tervey­dentilan selvitys (salmonellatodistus) Jos sinulla ei näitä vielä ole, ei hätää. Ohjaamme ja avustamme näiden kanssa.


Valitulle henkilölle tarjolla täydet työtunnit ja palkka katsotaan osaamisen mukaan. Jos tämä voisi olla sinun juttusi, toimi pian. Paikka täytetään heti sopivan löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Ahkrea Crewn Pilvi Helanterä, pilvi.helantera@ahkeracrew.fi. Jätä hakemuksesi Hae työpaikkaa -painikkeen kautta.


Ahkera Crew on uusi maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti! Ahkera Crewn arvoihin kuuluu: arvostus, reiluus, tasa-arvoisuus, luotettavuus, vastuullisuus sekä ihmisläheisyys. Kannamme arvojamme ylpeänä ja toimimme näiden mukaisesti.
Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.