Siirry suoraan sisältöön

Ahkera

Kahvilatyöntekijä Ravintola Bufferiin, kesä 2024☕️🍰

Hyppää mukaan Ravintola Bufferin timanttiseen kesätiimiin!

Bufferi on helppo kiteyttää – laadukasta ruokaa ja leppoisaa palvelua, rennossa ilmapiirissä kuvankauniilla paikoilla. Herkkuja vitriinistä, maukas ja monipuolinen lounas vai reippaampi annos À la carte -listaltamme? Meillä on jokaiselle jotain! Käytämme aina ensisijaisesti lähituottajien raaka-aineita ja ruoan valmistuksessa uskomme vahvasti käsityöhön.

Haemme asiakkaallemme Ravintola Bufferille Nokialle ja Pirkkalaan kahvilatyöntekijöitä kesäkaudelle 2024. Täällä tehdään duunia hyvällä fiiliksellä ja jokainen saa olla ihana oma itsensä, be you ❤️

Työtehtävät ovat monipuolisia ja innostavia. Työpäivääsi kuuluu mm. kahvilan erilaiset työtehtävät sekä lounas ja à la carte ruokien tarjoilua. Työtä tehdään pääosin tiimissä, mutta sinun tulisi pystyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Bufferilla puhalletaan yhteen hiileen ja tuetaan kollegaa tarpeen mukaan. Kahvilatyöntekijän saappaat täyttää reippaalla ja iloisella asiakaspalvelu-asenteella, hymyllä, tekemisen meiningillä ja halulla oppia uutta. Työssä onnistut parhaiten mikäli et pelkää kiireettä ja sinulla on jo hieman aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta. Työt alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa jatkuen aina syyskuun loppuun. Mahdollisuus myös lyhyempäänkin pestiin. Tarjoamme sinulle hyvän määrän työtunteja sekä palkkauksen osaamisesi mukaan.

Huomioithan, että paikallisliikenne kulkee hieman huonosti kohteeseen. Sinulla tulisi siis olla jokin kulkuväline, millä pääset sujuvasti kulkemaan työvuoroihin. Työhön odotetaan täysi-ikäisyyttä.

Työn alkaessa sinulla tulisi olla kunnossa hygienia- ja anniskelupassi. Ohjeistamme tarvittaessa näiden hankinnassa.

Nappaa siis tästä itsellesi huikea kesätyö upeassa miljöössä. Lähde kokemaan vilkas ja mukaansa tempaava sesonkityö hyvässä porukassa. Jätä pikaisesti hakemuksesi Hae työpaikaa -painikkeen kautta. Paikat täytetään heti sopivan löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Ahkera Crew:n Laura Lehmus, laura@ahkeracrew.fi

Ahkera Crew on maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti! Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.