Siirry suoraan sisältöön

Ahkera

Referenssit

Ahkera Crew on monessa mukana ja tällä sivulla esittelemme joitakin yhteistyökumppaneitamme, jotka palveluitamme käyttävät!

4Catering

Me Ahkeralla emme voi sanoa kuin “Merci beaucoup”, päästessämme 4Cateringin yhteistyökumppaniksi. Tampereen paras lounasravintola – 4 Vuodenaikaa – kaipaa tietenkin hyviä tekijöitä myös pitopalvelunsa puolelle. Onko sinun seuraava työsi huippukokkien suunnittelemien ruokailukokonaisuuksien parissa?

Brocco Catering

Brocco Catering

Brocco ja Ahkera ovat löytäneet aivan oman sävelensä. Olemme ylpeitä siitä, että nämä uuden ajan pitopalvelua joka tilanteeseen tarjoavat ammattilaiset luottavat Ahkeraan työväkeä tarvitessaan. Jos olet halukas tekemään töitä monipuolisissa meiningeissä aina kuvauspaikka-cateringistä yritysjuhliin ja häätarjoilusta festaribuffettiin – Broccon messissä se onnistuu. Nämä herkkumestarit hoitavat muuten myös Tullikamarin lounas- ja tapahtumapuolen tarjoilut.

Ravintola Bufferi

Ravintola Bufferi

Bufferi on Nokian ja Pirkkalan golfkenttien herkuttelijoita palveleva perheyritys joka luottaa laadukkaaseen ruokaan ja leppoisaan palveluun. Kiinnostaisiko sinua työskennellä rennossa ilmapiirissä kuvankauniilla paikoilla? Buffereiden keittiöillä touhuaa todella hyvä porukka ja ruoan valmistuksessa käytetään aina ensisijaisesti lähituottajien raaka-aineita.

Crispy Co.

Ahkeran kumppaniksi lähti myös Amerikan malliin makuja Mansessa tarjoileva Crispy co. Rapea kana, pizza ja tuunatut ranskalaisannokset ovat kuin jenkkiläisen lohturuoan käsikirjasta. Kaikki maukkaat annokset tehdään tuoreista raaka-aineista, paikan päällä valmistettuna. Onko Sinun seuraava työsi tämä koko perheen herkutteluravintola?

Funky Woo

Syvään kumartaen kerromme, että Funky Woo – Asian Street Food & Bar, hyväksyi Ahkeran palvelemaan kanssaan. Onko Sinun seuraava työpaikkasi aivan Tampereen sykkivässä sydämessä, paikassa jonka tunnelma vie Aasian metropolien katukeittiön herkulliseen, neonvalojen hohteiseen ytimeen?

Goldie´s

Miltä kuulostaa “drinks & dreams” sekä Tampereen keskustan kenties persoonallisin työympäristö? Kyllä vain, myös Goldie’s on yhteistyössä Ahkeran kanssa! Vetääkö sisäinen äänesi Sinua palvelemaan tasokkaan drinkkibaarin asiakkaita, after workeista yksityistilaisuuksiin – taatusti unohtumattomassa miljöössä?

Maranga

Etelä-Euroopan makumaailmoista ammentava Maranga ja Ahkera ovat liki yhtä täydellinen pari, kuin kana-gyros ja tsatsiki. Kiireetön tunnelma ja monipuolinen, herkullinen tarjonta määrittelevät Marangan paikaksi, jossa vieras kokee lomatunnelmaa arkenakin. Kiinnostaako työ kreikkalaisten kyläjuhlien ja espanjalaisten illanviettojen maailmassa?

Ohranjyvä

“Sata askelta Hämeenkadulta, kaksisataa takaisin…” Me Ahkerat olemme riehakkaan onnellisia kertoessamme yhteistyöstä jo legendan asemaan kohonneen Ohranjyvän kanssa. Tampereen vanhimpiin lukeutuva ruokaa ja virvokkeita tarjoileva palveluravintola kannattaa kokea, myös alalla työskentelevän silmin!

PSTA

Sykähtääkö sielusi kun puhutaan pastasta? Sykähdytämme sitä hieman lisää, sillä nyt myös PSTA on Ahkeran kumppani. Varsin nopeasti makumaailman maineeseen PSTA on kohonnut hyväntuulisella, asiakkaat huomioivalla palvelullaan ja makuhermoja hellivillä pasta-annoksillaan. Hakemusta tulemaan pronto! 

Tavara-asema

Muuntumiskyky on Tavara-aseman ja Ahkeran yhdistävä tekijä. Tapahtuma- ja konserttitalon tarpeet vaihtelevat pienestä ja intiimistä tilaisuudesta jopa 1200:n hengen festivaaleihin. Oletko sinä seuraava osaaja tapahtumien keskipisteeseen?

Tullikamari

Tullikamari

Tälläkin hetkellä Ahkera etsii ravintolatyöntekijöitä yhteistyötaholleen, joka ei varsinaisia esittelyjä edes kaipaisi. Tuhansien tapahtumien estradi – yli 100 vuotias keikkapaikkojen ykkönen – Tampereen Tullikamari on miltei jatkuvasti vailla innostuneita ravintola-alan osaajia. Onko juuri Sinun seuraava työpaikkasi legendaarinen, tunnelmaltaan ainutlaatuinen tapahtumakeskus?