Siirry suoraan sisältöön

Referenssit

Ahkera Crew on monessa mukana ja tällä sivulla esittelemme joitakin yhteistyökumppaneitamme, jotka palveluitamme käyttävät!

Tullikamari

Tullikamari

Tälläkin hetkellä Ahkera etsii ravintolatyöntekijöitä yhteistyötaholleen, joka ei varsinaisia esittelyjä edes kaipaisi. Tuhansien tapahtumien estradi – yli 100 vuotias keikkapaikkojen ykkönen – Tampereen Tullikamari on miltei jatkuvasti vailla innostuneita ravintola-alan osaajia. Onko juuri Sinun seuraava työpaikkasi legendaarinen, tunnelmaltaan ainutlaatuinen tapahtumakeskus?

Brocco Catering

Brocco Catering

Brocco ja Ahkera ovat löytäneet aivan oman sävelensä. Olemme ylpeitä siitä, että nämä uuden ajan pitopalvelua joka tilanteeseen tarjoavat ammattilaiset luottavat Ahkeraan työväkeä tarvitessaan. Jos olet halukas tekemään töitä monipuolisissa meiningeissä aina kuvauspaikka-cateringistä yritysjuhliin ja häätarjoilusta festari buffettiin – Broccon messissä se onnistuu. Nämä herkkumestarit hoitavat muuten myös Tullikamarin lounas- ja tapahtumapuolen tarjoilut.

Ravintola Bufferi

Ravintola Bufferi

Bufferi on Nokian ja Pirkkalan golf kenttien herkuttelijoita palveleva perheyritys joka luottaa laadukkaaseen ruokaan ja leppoisaan palveluun. Kiinnostaisiko sinua työskennellä rennossa ilmapiirissä kuvankauniilla paikoilla? Buffereiden keittiöillä touhuaa todella hyvä porukka ja ruoan valmistuksessa käytetään aina ensisijaisesti lähituottajien raaka-aineita.

Hae meille töihin

Meillä olisi kysyntää loistaville tyypeille, jotka etsivät itselleen sopivaa työpaikkaa ja tuovat vaihdossa oman osaamisensa pöytään.
Lähde Ahkeran messiin!

Soita

050 544 8888

Laita viesti

pilvi.helantera@ahkeracrew.fi

ja seuraa avoimia hakuja somessa