Siirry suoraan sisältöön

Ahkera

Tarjoilija Ravintola Tisle, kesä 2024

Haemme asiakkaallemme Tisle Kalaa & Cocktaileja ravintolaan tarjoilijaa kesälle 2024.

Vastaat ruoka- ja juomatuotteiden tarjoilusta, asiakkaiden viihtyvyydestä ja tuot omalla ihastuttavalla persoonallasi iloa ja valoa niin asiakkaille, kuin työkavereillekin. Täällä panostetaan hyvään ja rentoon palveluun. Jäykistely ei kuulu tähän konseptiin.

Ruokatuotteet ovat laadukkaita ja ennen kaikkea maistuvia, joten voit seist√§ ylpe√§n√§ niiden rinnalla. 
Odotamme sinulta aikaisempaa ty√∂kokemusta ravintola-alalta tarjoilijan ty√∂teht√§vist√§. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla jo valmiiksi hiottu timantti. Me kyll√§ ohjaamme ja opetamme! T√§rkeint√§ on aito kiinnostus ty√∂h√∂n ja halu oppia sek√§ tarvittaessa kyky itsen√§iseen ty√∂skentelyyn. Ty√∂ss√§ onnistut parhaiten mik√§li et pelk√§√§ kiirett√§, asiakaspalvelu on sinulla veriss√§ ja haluat luoda asiakkaille unohtumattomia ravintolael√§myksi√§. 

Ty√∂n alkaessa sinulla tulisi olla kunnossa hygieniapassi, anniskelupassi sek√§ 
elintar­vi­ke­työn­tekijän tervey­dentilan selvitys (salmonellatodistus) Jos sinulla ei näitä vielä ole, ei hätää. Ohjaamme ja avustamme näiden kanssa.

Tarve sijoittuu kesäkuukausille ja tunteja tarjolla n. 30-40h/vko.

Ahkera Crew on maanl√§heinen ravintola-alan ammattilaisten henkil√∂st√∂nv√§lityspalvelu ja kohtaamispaikka. Palvelemme sek√§ ty√∂ntekij√§√§ ett√§ ty√∂nantajaa ‚Äď henkil√∂kohtaisesti! Meill√§ ymm√§rret√§√§n, ett√§ liiketoiminnan peruste on ihmiset.