Siirry suoraan sisältöön

Ahkera

Baarityöntekijöitä Tavara-asemalle

Tampereen Kulttuurikamari Oy avasi yli tuhannen hengen tapahtuma- ja konserttitalo Tavara-aseman kehittyvän asemanseudun ytimeen ja aivan Tullikamarin naapuriin. Historiallinen jugendrakennus tulee toimimaan lukuisien erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien näyttämönä – tule mukaan luomaan elämyksiä!

Haemme asiakkaallemme Tampereen Kulttuurikamari Oy:lle Tavara-asemalle  baarityöntekijöitä erilaisiin tapahtumiin ja konsertteihin.

Tavara-asemalla työ on monipuolista, vauhdikasta ja mukaansatempaavaa! Jokainen työpäivä on erilainen – täällä tehdää töitä hyvällä fiiliksellä ja luodaan tapahtumaelämyksiä yhteen hiileen puhaltaen. Tunnelmallinen Tavara-asema on ainutlaatuinen, ja ravintolatyöntekijänä olet eturivissä välittämässä tunnelmaa ja luomassa asiakkaan elämystä. Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta baarityöstä. Tärkeintä kuitenkin on innostunut asenne ja reipas ote työntekoon. Työtä on tarjolla keikkaluontoisesti, mutta sinulla on mahdollisuus tehdä lisätunteja mm. Tullikamarin Pakkahuoneella ja Klubilla, joiden toiminnasta Tampereen Kulttuurikamari Oy vastaa. Työt painottuu iltoihin ja viikonloppuun, joten työ sopii hyvin myös opiskelijalle tai toisen työn lisäksi.

Hyppää mukaan Tavara-aseman mahtavaan työyhteistöön! Tehdään yhdessä asiakkaille hienoja ja unohtumattomia elämyksiä erilaisten tapahtumien, juhlien ja tilaisuuksien sekä konserttien muodossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ahkera Crew:n Laura Lehmus, laura@ahkeracrew.fi

Ahkera Crew on maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti! Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.