Siirry suoraan sisältöön

Ahkera

Baarityöntekijöitä Tullikamarin Pakkahuoneelle & Klubille

Tullikamari – ovi auki elämyksiin

Yli satavuotias Tampereen Tullikamari on toiminut tuhansien tapahtumien estradina. Vuosikymmenten ajan piiritullikamarina palvellut rakennus sai uuden elämän 1980-luvulla. Sen jälkeen punatiilisten seinien sisällä on koettu unohtumattomia elämyksiä; nautittu musiikista, teatterista ja muusta kulttuurista, juhlittu ja tanssittu. Tämä legendaarinen Tampereen sydämessä sijaitseva tapahtumapaikka koostuu Pakkahuoneesta ja Klubista ja on edelleen keikkapaikkojen ykkönen, tunnelmallisten tapahtumien keskus sekä paikka parhaille bileille ja rennolle hengailulle.

Haemme asiakkaallemme Tullikamarille baarityöntekijöitä erilaisiin tapahtumiin!

Tullikamarilla työ on monipuolista, vauhdikasta ja mukaansa tempaavaa, johon ei voi olla ihastumatta. Työpäivät voivat olla mm. maailmanluokan artistien keikalla, Klubin yökerhon sykkeessä tai erilaisissa yksityistilaisuuksissa. Täällä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä ja puhalletaan yhteen hiileen. Voit olla uraasi aloittava tehopakkaus tai alan ammattilainen. Työn onnistumisen kannalta olisi tärkeää, että sinulla olisi jo ainakin hieman aikaisempaa työkokemusta baarissa työskentelystä. Meille on myös tärkeää hyvä asenne ja reipas ote työntekoon. Työtä on tarjolla keikkaluonteisesti painottuen iltoihin ja viikonloppuihin.

Hyppää mukaan Tullikamarin mahtavaan työyhteisöön ❤️

Lisätietoja tehtävästä antaa Ahkera Crewn Laura Lehmus, laura@ahkeracrew.fi.

Jätähän hakemuksesi Hae työpaikkaa -painikkeen kautta.

Ahkera Crew on maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti! Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.