Siirry suoraan sisältöön

Ahkera

Keittiön vuoropäällikkö Taqueria El Locoon

Meksikon makuja Tammelan sydämessä. Maissitacot, pitkään haudutetut liemet ja laadukkaat, mehevät täytteet tuoreista raaka-aineista nostavat veden kielelle. Kaiken kruunaa sopivan mausteiset kastikkeet. Tätä kaikkea on Taqueria El Loco!

iHola amigo! Etsimme aurinkoista ja taitavaa keittiön vuoropäällikköä liittymään huippujoukkoomme tuomaan Meksikon maut suoraan kaduillemme. Jos rakastat meksikolaista katuruokaa, olet iloinen tyyppi ja hallitset keittiön taidot, tämä paikka on sinulle!

Emme vaadi kilometrien pituista ansioluetteloa, mutta työssä onnistumisen kannalta tärkeää olisi, että sinulla olisi jo aikaisempaa työkokemusta keittiössä työskentelystä ja ymmärrystä/kokemusta vuoron johtamisesta.

El Logon työyhteisö on tiivis, välittävä ja sopivan rempseä. Täällä ei turhia jäykistellä, vaan tehdään töitä hyvällä fiiliksellä yhteen hiileen puhaltaen. Tässä työssä pääset loihtimaan makuhermoja hyväileviä tuotteita laadukkaista raaka-aineista. Johdat keittiön toimintaa omalla esimerkilläsi ja kannat vastuuta, jotta päivittäiset rutiinit tulevat hoidettua maaliin. Hakijan tulisi pystyä myös itsenäiseen keittiötyöskentelyyn.

Tarjoamme sinulle upean työpaikan missä pääset kehittämään osaamistasi, hyvän määrän työtunteja sekä timanttisen työyhteisön. Kuulostaa hyvältä, eikö? Toimi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. 

Jos olet valmis tuomaan meksikolaisen auringon keittiöön ja haluat olla osa iloista tiimiä, lähetä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta tai jätä avoin hakemuksesi cv:n kera osoitteeseen laura@ahkeracrew.fi

Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Ahkera Crew on maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti. Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.