Siirry suoraan sisältöön

Ahkera

Kokki Beck´s Bar & Grill

Puuhiiligrillin hehkua Ja rentoa pubitunnelmaa!

Keittiön sydän on Josper puuhiiligrilli, jonka lempeässä hehkussa kypsyvät laatulihojen lisäksi kana-, kasvis- ja kalaruoat talon hampurilaista unohtamatta. Beck’sin keittiö tarjoilee runsaita ja konstailemattomia annoksia.

Etsimme intohimoista kokkia liittymään uuteen Tammelan Stadionin kivijalkaan avattuun Beck´s Bar & Grill -ravintolaan.

Odotamme hakijalta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, luovuutta ja intohimoa ruoanlaittoon. Kykyä toimia kiireisessä ympäristössä säilyttäen laadun unohtamatta positiivista asennetta ja halua luoda hyvää tunnelmaa tiimissä.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä modernissa, uudessa ja viihtyisässä ympäristössä. Kannustavan ja innostavan työilmapiirin. Mahdollisuuden kehittää itseään ja edetä urallasi sekä arvostusta ammattitaitoasi kohtaan. Työtä tarjolla vähintään 60h/3vko.

Jos rakastat jenkkityylistä ruokakulttuuria, luovaa ruoanlaittoa sekä puuhiiligrillin herkkuja saatat olla etsimämme henkilö. Toimi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule mukaan luomaan makuelämyksiä ja hyvää fiilistä Beck’s Bar & Grilliin. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Lähetä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta tai jätä avoin hakemuksesi cv:n kera osoitteeseen laura@ahkeracrew.fi

Ahkera Crew on maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti. Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.