Siirry suoraan sisältöön

Ahkera

Kokki Ravintola Tisle, kesä 2024

Tisle on uusi pohjoismainen kalaravintola Tampereen ytimessä, Tullintorin kauppakeskuksen yhteydessä, tapahtumien ja elävän kulttuurielämän keskellä Tullinaukion laidalla. Ruokalistamme keskittyy lähivesien järvikaloihin ja vastuullisesti kasvatettuihin meren herkkuihin. Tisle on tyylikäs ja tunnelmallinen iltaravintola, jossa ystävällinen palvelu, loistokkaat cocktailit ja rento, mutta laadukas ruoka kohtaavat.

Etsimme motivoitunutta ja osaavaa kokkia liittymään Tislen kesätiimiin. 
Tisle on arvostettu ravintola, joka panostaa laadukkaisiin raaka-aineisiin ja tarjoaa asiakkailleen unohtumattomia makuelämyksiä.

Työssä onnistumisen kannalta olisi tärkeää, että sinulla olisi jo ainakin hieman aikaisempaa työkokemusta à la carte- keittiöstä. Kyky työskennellä kiireisessä ympäristössä. Osaat ja tahdot tehdä hyvää ja maistuvaa ruokaa. Työtä tehdään pääosin tiimissä, mutta sinun tulisi pystyä tarvittaessa myös itsenäiseen työskentelyyn. 

Tarjoamme sinulle arvostusta työtäsi kohtaan, mahdollisuuden kehittyä ammatissasi, dynaamisen ja ystävällisen työympäristön Tampereen keskustassa. Palkkaus sopimuksen mukaan. Tarve sijoittuu kesäkuukausille ja tunteja tarjolla n. 30-40h/vko.

Työn alkaessa sinulla tulisi olla kunnossa hygieniapassi sekä elintarviketyöntekijän terveydentilan selvitys (salmonellatodistus). Jos sinulla ei näitä vielä ole, ei hätää. Ohjaamme ja avustamme näiden kanssa.

Ahkera Crew on maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti! Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset