Siirry suoraan sisältöön

Ahkera

Ravintolapäällikkö Ravintola Marangaan

Oletko valmis heittäytymään matkaan, joka kuljettaa sinut suoraan Etelä-Euroopan auringon alle? Jos tunnet, että sinussa virtaa kreikkalaista ja espanjalaista sielua, meillä saattaa olla sinulle täydellinen paikka. Ravintola Maranga on kuin pikkuinen pätkä Välimeren rannikkoa täällä omassa kaupungissasi. Tarjoamme aitoja makuja Kreikasta ja Espanjasta, jotka saavat sinut tuntemaan hiekan varpaidesi välissä ja merituulen lepattavan hiuksissasi.

Haemme asiakkaallemme Ravintola Marangaan ravintolapäällikköä, joka jakaa intohimomme hyvään ruokaan ja asiakaspalveluun.

Ravintolapäällikön rooli on keskeisessä osassa ravintolan toimintaa, jonka vuoksi vaadimme aikaisempaa kokemusta alalta, sekä esihenkilötehtävistä. Osaat olla vaativa, mutta myös hyvä työkaveri joka johtaa tiimiä hymyssä suin ja kannustavalla asenteella. Tiimisi menestys on myös sinun menestyksesi. 

Olet ruoka- ja viinimaailman seikkailija, joka rakastaa luoda ainutlaatuisia makuelämyksiä asiakkaillemme. Rakastat ihmisiä yhtä paljon kuin ruokaa. Olet mestari hymyssä ja osaat luoda tunnelmaa. Pidät langat käsissäsi budjetoinnissa ja operatiivisessa johtamisessa. Sinulta hoituu ravintolan sähköpostiviestintä tehokkaasti ja luot yhteyksiä asiakkaisiin tarjoamalla ajankohtaista tietoa, kampanjoita ja erikoistarjouksia. Tunnet sosiaalisen median alustat kuin omat taskusi. Olet luova ja osaat luoda houkuttelevia some-sisältöjä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen täysillä työtunneilla. Saat vastuuta ja arvostusta työtäsi kohtaan. Mahtavan työtiimin rinnallesi sekä ammatillisen kasvun mahdollisuudet. 

Palkkaus sopimuksen mukaan. Haluamme palkita menestyksestäsi. Työt alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Lähde luomaan iloista tunnelmaa ja unohtumattomia hetkiä asiakkaillemme. Emme ole vain ravintola, vaan elämys. Meillä on intohimoa ja energiaa. Tule mukaan tekemään Marangasta vieläkin mahtavampi!

Lähetä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta tai jätä avoin hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen pilvi.helantera@ahkeracrew.fi.

Toimi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ahkera Crew on maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti. Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.