Siirry suoraan sisältöön

Ahkera

Tarjoilija, Beck´s Bar & Grill

Beck´s Bar & Grill tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden liittyä mukaan rennon viihtyisään ympäristöön, missä asiakaspalvelu on yhtä tärkeää kuin meidän maistuvat annoksemme.
Meidän tiimissä ei ole tilaa tylsyydelle. Yhdessä luomme iloista ilmapiiriä ja nautimme jokaisesta hetkestä. Meillä tarjoillaan suuria annoksia ja vielä suurempia hymyjä!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä uudessa, modernissa ja viihtyisässä ympäristössä.  Kannustavan ja innostavan työilmapiirin ja arvostusta työtäsi kohtaan.
Vastaat työssäsi ruoka- ja juomatuotteiden tarjoilusta, asiakkaiden viihtyvyydestä ja tuot omalla ihastuttavalla persoonallasi iloa ja valoa niin asiakkaille, kuin työkavereillekin.
Odotammekin hakijalta aikaisempaa työkokemusta ravintolassa tarjoilusta ja baarityöskentelystä.

Sinulla on reipas asenne ja hyvät asiakaspalvelutaidot. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä, eikä hymysi hyydy kiireessäkään. Oletko se sinä?
Älähän aikaile, vaan lähetä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta tai sähköpostilla CV:n kera osoitteeseen laura@ahkeracrew.fi
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Työtä on tarjolla vähintään 60h/3vko, painottuen iltoihin ja viikonloppuihin.

Ahkera Crew on maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Vankkaa osaamistamme ovat sekä henkilöstövuokraus että suorarekrytoinnit.
Alalla, jossa henkilökuntatarpeet saattavat vaihtua hyvinkin nopealla aikataululla, vaivaton toimintamalli ja tuttu asioiden hoitaja ovat Ahkera Crewn ehdoton vahvuus. Kauttamme pääset vaivattomasti osaamistasi vastaaviin työtehtäviin mielenkiintoisissa paikoissa tai löydät juuri oikean tekijän tarpeeseesi.
Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti. Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.