Siirry suoraan sisältöön

Tilaustarjoilija 4Catering:ille

Haemme asiakkaallemme 4Catering:ille tilaustarjoilijoita erilaisiin tapahtumiin!
4Catering on Tampereen parhaan lounaspaikan 4Vuodenaikaa pitopalvelu. Tämä arvostettu ja laadukas pitopalvelu hakee nyt remmiinsä vahvistusta erilaisiin tapahtumiin.

Työpäiväsi voi koostua mm. häistä, perhejuhlista tai erilaisista yritysjuhlista. Pääset siis osaksi toteuttamaan asiakkaiden tärkeitä ja upeita tilaisuuksia, eikä työpäiväsi ole ikinä samanlainen. Työssä onnistut parhaiten mikäli sinulla on jo ainakin hieman aikaisempaa kokemusta ravintolassa työskentelystä, lautasten kantaminen ja viinin kaataminen sujuu mutkitta. Viihdyt olla siellä missä tapahtuu ja asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia.
Työtä on tarjolla keikkaluonteisesti pitkin vuotta. Tämä työ siis soveltuu hyvin esim. opiskelujen oheen tai lisätyöksi. Keikkatyöntekijänä saat itse valita milloin olet käytettävissä ja kuinka paljon töitä haluat tehdä. Sinä määräät tahdin! Kuulostaa hyvältä, eikö?


Lähde siis mukaan 4Catering:in timanttiseen työporukkaan ja pääset tekemään työtä mikä on oikeasti kivaa. Täällä myös ammattitaitoasi arvostetaan. Jätä hakemuksesi Hae työpaikkaa -painikkeen kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Ahkera Crew on maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti! Arvot joiden mukaan toimimme ovat ihmisläheisyys, luotettavuus, tasa-arvoisuus, vastuullisuus sekä asiakkaista ja työntekijöistä välittäminen & arvostaminen! Kannamme arvojamme ylpeänä ja toimimme näiden mukaisesti. Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.